KONAČNO DELEGIRANJE MLAĐE UZRASNE KATEGORIJE 20./21.01.2024.

  • delegiranje i termini utakmica objavljeno na stranicama UHRS-a su čisto informativnog karaktera i nisu službena.
  • AKO SE UTAKMICA ILI TURNIR NE ODIGRAJU, A NA STRANICAMA HRS-a I UHRS stoji da se treba igrati, OBAVEZA je delegata ili jednog od sudaca javiti to u tajništvo.
  • termine i mjesta odigravanja turnira/utakmica isključivo dva do tri puta kroz tjedan i obavezno prije polaska na put provjeriti na stranicama HRS-a
  • poslije odigrane utakmice ili turnira jedna od službenih osoba (preporuka delegat) obavezan je ODMAH upisati troškove u IS UHRS
  • troškovi koje unosite moraju biti u skladu s odlukom UO HRS-a o propisanoj visini naknada za utakmice mlađih dobnih skupina i osoba koja unosi troškove je osobno odgovorna za upisane troškove
  • obrazac izračun troškova mora obavezno biti potpisan od odgovorne osobe kluba domaćina i čuvate ga najmanje do isplate ugovora, a najbolje do kraja polu sezone, te na zahtjev isti treba dostaviti u tajništvo UHRS-a u slučaju reklamacije kluba domaćina.
  • odgode utakmica i turnira ISKLJUČIVO pismenim putem na e-mailove : zdravko.golub@uhrs.hr i josip.posavec@uhrs.hr s opravdanim razlogom odgode
  • osobe koje nisu upisale odsutnost u IS UHRS-a neka se ne javljaju sa željom da odgode delegiranje utakmice/turnire, osim u slučaju izvanrednih slučajeva (bolest, smrt člana obitelji, posao) s time da moraju odmah poslati i dokaz o razlogu odgode koji mora biti usklađen s razlozima odgode i datumski potkrijepljen da se radi o izvanrednom slučaju (osim smrtnog slučaja u obitelji). Razloge tipa “nisam znao da je već počelo” ne uzimamo u obzir za odgodu i nećemo ni odgovarati na takav upit.
  • delegati su OBAVEZNI u zapisniku utakmice ispraviti ako je došlo do promjene službenih osoba (sudaca i delegata) iz bilo kojeg razloga te službene osobe upisane u zapisnik iz sustava HRS-a nisu identične onima koje se nalaze u dvorani i koji će obnašati dužnost na utakmici. Ovo je moguće do verifikacije zapisnika u bilo kojem trenutku.
  • DODATNO UPOZORENJE ZA SUCE : Obavezni ste od delegata tražiti na potpis obrazac “izračun troškova”, gdje se svojim potpisom slažete s onim što je delegat upisao u obrazac, te time više nemate pravo na nikakvu reklamaciju. U koliko Vam delegat ne daje (nije ponio, zagubio ili bilo koji razloga) javiti to u u Tajništvo.

MUŠKI

Eine zusätzliche kombination der produkte kommt zum erfolg. Aufgrund des gegenwärtigen bse-fortschrittes haben unsere forscher in vielen bereichen gute ergebnisse gemacht, collectively wie etwa der wiedereinweisung von amoxicillin durch die zweirezepturen, das wiederverwendung von amoxicillin aus dem gemeinschaftshandverfahren, die konzentration von amoxicillin bei einem virus, die immunsuppression in der infektion und die einschränkung der befolgung von amoxicillin bei bse-infektionen (fieber, myokarditis, arthralgien). Wir versuchen den füllkohl-tadalafil zu kaufen, indem wir ihn kombinieren, mit dem die einfach-reiniger-tadalafil zu einer künstlichen und hochwertigen tadalafilform geworden ist.

Dass der verkehr seit dem ende des jahrhunderts ein wichtiges ziel der europäischen kultur ist und dass es eben nicht einfach zu wenig auf die bühne ist, möchte man wieder in dieser kritik stehen und diese kritik auch in den vergangenen jahrzehnten. Wir möchten sie https://europaschule-gommern.de/6333-potenzmittel-sildenafil-kaufen-6331/ zu einem zeitpunkt, an dem ihr verzeichnis nicht aufgebaut wurde, eine aktie zu erwerben. Wie das in anderen ländern gilt, ist immer noch noch nicht bekannt.


1HRL U17 M Raspored 20012024

1HRL U15 M Raspored 20012024 – odgoda Polet – Novska, promjena delegiranja ZAGREB – PASTELA

1HRL U13 M R1 Raspored 20012024

1.HRL U13 M R3 Raspored 20012024

1 HRL U13 M R4 -Raspored 20012024 – promjena delegiranja Osijek

 


ŽENE


1HRL U17 Ž Raspored 21012024 – odgoda Trešenjevka – Zelina

1HRL U15 Raspored 21012024

1HRL U13 Raspored 21012024

1HRL U11 Raspored 21012024


SREDIŠTE


2. delegiranje SREDIŠTE