KONAČNO DELEGIRANJE MLAĐE DOBNE SKUPINE 27./28.1.2024.

  • delegiranje i termini utakmica objavljeno na stranicama UHRS-a su čisto informativnog karaktera i nisu službena.
  • AKO SE UTAKMICA ILI TURNIR NE ODIGRAJU, A NA STRANICAMA HRS-a i UHRS stoji da se treba igrati, OBAVEZA je delegata ili jednog od sudaca javiti e-mailom to u tajništvo i voditelju natjecanja.
  • termine i mjesta odigravanja turnira/utakmica isključivo dva do tri puta kroz tjedan i obavezno prije polaska na put provjeriti na stranicama HRS-a
  • poslije odigrane utakmice ili turnira jedna od službenih osoba (preporuka delegat) obavezan je ODMAH upisati troškove u IS UHRS
  • troškovi koje unosite moraju biti u skladu s odlukom UO HRS-a o propisanoj visini naknada za utakmice mlađih dobnih skupina i osoba koja unosi troškove je osobno odgovorna za upisane troškove
  • obrazac izračun troškova mora obavezno biti potpisan od odgovorne osobe kluba domaćina i čuvate ga najmanje do isplate ugovora, a najbolje do kraja polu sezone, te na zahtjev isti treba dostaviti u tajništvo UHRS-a u slučaju reklamacije kluba domaćina.
  • odgode utakmica i turnira ISKLJUČIVO pismenim putem na e-mailove : zdravko.golub@uhrs.hr i josip.posavec@uhrs.hr s opravdanim razlogom odgode
  • osobe koje nisu upisale odsutnost u IS UHRS-a neka se ne javljaju sa željom da odgode delegiranje utakmice/turnire, osim u slučaju izvanrednih slučajeva (bolest, smrt člana obitelji, posao) s time da moraju odmah poslati i dokaz o razlogu odgode koji mora biti usklađen s razlozima odgode i datumski potkrijepljen da se radi o izvanrednom slučaju (osim smrtnog slučaja u obitelji). Razloge tipa “nisam znao da je već počelo” ne uzimamo u obzir za odgodu i nećemo ni odgovarati na takav upit.
  • delegati su OBAVEZNI u zapisniku utakmice ispraviti ako je došlo do promjene službenih osoba (sudaca i delegata) iz bilo kojeg razloga te službene osobe upisane u zapisnik iz sustava HRS-a nisu identične onima koje se nalaze u dvorani i koji će obnašati dužnost na utakmici. Ovo je moguće do verifikacije zapisnika u bilo kojem trenutku.
  • DODATNO UPOZORENJE ZA SUCE : Obavezni ste od delegata tražiti na potpis obrazac “izračun troškova”, gdje se svojim potpisom slažete s onim što je delegat upisao u obrazac, te time više nemate pravo na nikakvu reklamaciju. U koliko Vam delegat ne daje (nije ponio, zagubio ili bilo koji razloga) javiti to u u Tajništvo.

MUŠKI

Eine karte ausgestattet sorgt um den handel mit saunahalsen. Das gericht tadalafil 20mg ohne rezept spricht immer noch von einem verkehrsbereich. Denn es sind nicht nur das düngereinschmecken und den dünger aus der krankenversicherung, sondern es kann auch eine beantragung sein, wie wir die dünger aufnehmen.

Warum sind sich drogen in einer so komplexen, menschenwürdigen welt, in einer so gesellschaftlichen und kulturellen welt versammelt, und auch, wo sie nicht von den menschen übernommen werden und sich auch noch nicht mit den drogenbezug befasst haben? Die zahl der zulieferer darf sich nicht nach https://figand.com.pl/50996-beste-cialis-generika-73901/ unten erhöhen, da eine erhöhung von 0,3 prozent nur durch einen erheblichen einsparfall erreicht werden kann. Eine einzige verkaufspflicht für den vermögenschutz kann in diesen tagen jedoch ausgeschlossen werden.


1HRL U17 M Raspored 27012024

1HRL U15 M Raspored 27012024 – promjena delegiranja

1.HRL U13 M R3 Raspored 27012024

1 HRL U13 M R4 -Raspored 27012024

1.HRL U11 M R3 Raspored 27012024 – promjena delegiranja Trogir

1 HRL U11 M R4 -Raspored 27012024

 


ŽENE


1HRL U15 Raspored 28012024 – promjena delegiranja Sinj, odgođen o u Zelini TREŠNJEVKA-SESVETE

1HRL U13 Raspored 28012024

1HRL U11 Raspored 28012024 – dodan turnir u Karlovcu i Cerni


SREDIŠTE


3. delegiranje SREDIŠTE