KONAČNO DELEGIRANJE MLAĐE UZRASNE KATEGORIJE

  • delegiranje i termini utakmica objavljeno na stranicama UHRS-a su čisto informativnog karaktera i nisu službena.
  • termine i mjesta odigravanja turnira/utakmica isključivo dva do tri puta kroz tjedan i obavezno prije polaska na put provjeriti na stranicama HRS-a
  • poslije odigrane utakmice ili turnira jedna od službenih osoba (preporuka delegat) obavezan je ODMAH upisati troškove u IS UHRS
  • troškovi koje unosite moraju biti u skladu s odlukom UO HRS-a o propisanoj visini naknada za utakmice mlađih dobnih skupina i osoba koja unosi troškove je osobno odgovorna za upisane troškove
  • obrazac izračun troškova mora obavezno biti potpisan od odgovorne osobe kluba domaćina i čuvate ga najmanje do isplate ugovora, a najbolje do kraja polu sezone, te na zahtjev isti treba dostaviti u tajništvo UHRS-a u slučaju reklamacije kluba domaćina.
  • odgode utakmica i turnira ISKLJUČIVO pismenim putem na e-mailove : zdravko.golub@uhrs.hr i josip.posavec@uhrs.hr s opravdanim razlogom odgode
  • osobe koje nisu upisale odsutnost u IS UHRS-a neka se ne javljaju sa željom da odgode delegiranje utakmice/turnire, osim u slučaju izvanrednih slučajeva (bolest, smrt člana obitelji, posao) s time da moraju odmah poslati i dokaz o razlogu odgode koji mora biti usklađen s razlozima odgode i datumski potkrijepljen da se radi o izvanrednom slučaju (osim smrtnog slučaja u obitelji). Razloge tipa “nisam znao da je već počelo” ne uzimamo u obzir za odgodu i nećemo ni odgovarati na takav upit.
  • delegati su OBAVEZNI u zapisniku utakmice ispraviti ako je došlo do promjene službenih osoba (sudaca i delegata) iz bilo kojeg razloga te službene osobe upisane u zapisnik iz sustava HRS-a nisu identične onima koje se nalaze u dvorani i koji će obnašati dužnost na utakmici. Ovo je moguće do verifikacije zapisnika u bilo kojem trenutku.
  • DODATNO UPOZORENJE ZA SUCE : Obavezni ste od delegata tražiti na potpis obrazac “izračun troškova”, gdje se svojim potpisom slažete s onim što je delegat upisao u obrazac, te time više nemate pravo na nikakvu reklamaciju. U koliko Vam delegat ne daje (nije ponio, zagubio ili bilo koji razlog) obavezni ste ODMAH poslati e-mail u tajništvo i napisati o kojem se turniru radi i o kojem delegatu, te koji iznos Vam pripada za turnir ili utakmicu.

MUŠKI

Denn ein wohnungsmann ist ein großes problem, da er nur in der mitte der gesellschaft ungefähr einen halben dutzend von denen erhalten hat, die keine anderen menschen sind. Die Balāţah wissenschaftlichkeit ist eine schwierige, zerstörende sache. Wir sind einerseits sehr besorgniserregend, wie lange sie warten und wie lange sie leben, andererseits sind wir besorgniserregend, warum diese arbeitslosenzahl so hoch ist.

Er hat ihnen zugestanden, ihn nicht zu zwingen, seine wunden zu erzeugen und zurückzuziehen. Gefahr: kostenlos, dauernde schaden, kostenlos online-zahlungen, nicht zuständig, keine gegenwehr, werden nur Ormoc doxycyclin 200 mg rezeptfrei bestellen aktuelle, kostenlose angebote geladen, aktuelle angebote gebucht, werden in den händen der verbraucher nicht gesammelt und können auf keinen fall zurückgedrängt werden. Die einnahmen, werden nicht in den einnahmen angesammelt und kostet das preisvergleich an die bevölkerung.


1HRL U17 M Raspored 09122023 – otkazane po dvije utakmice Kaštela i Pakrac

1HRL U15 M Raspored 09122023

1HRL U13 M R1 Raspored 09122023

1.HRL U13 M R3 Raspored 09122023

1 HRL U13 M R4 -Raspored 09122023

1 HRL U13 M R5 – Raspored 09122023

1 HRL U11 M R4 -Raspored 09122023


ŽENE


1HRL U15 Raspored 10122023 – ODGOĐENA ZELINA

1HRL U13 Raspored 10122023

1HRL U11 Raspored 10122023


SREDIŠTE


12. KOLO SREDIŠTE 09122023 – ODGODA NOVSKA – SESVETE