KONAČNO DELEGIRANJE MLAĐI UZRASTI 3./4.2.2024.

  • delegiranje i termini utakmica objavljeno na stranicama UHRS-a su čisto informativnog karaktera i nisu službena.
  • AKO SE UTAKMICA ILI TURNIR NE ODIGRAJU, A NA STRANICAMA HRS-a i UHRS stoji da se treba igrati, OBAVEZA je delegata ili jednog od sudaca javiti e-mailom to u tajništvo i voditelju natjecanja.
  • termine i mjesta odigravanja turnira/utakmica isključivo dva do tri puta kroz tjedan i obavezno prije polaska na put provjeriti na stranicama HRS-a
  • poslije odigrane utakmice ili turnira jedna od službenih osoba (preporuka delegat) obavezan je ODMAH upisati troškove u IS UHRS
  • troškovi koje unosite moraju biti u skladu s odlukom UO HRS-a o propisanoj visini naknada za utakmice mlađih dobnih skupina i osoba koja unosi troškove je osobno odgovorna za upisane troškove
  • obrazac izračun troškova mora obavezno biti potpisan od odgovorne osobe kluba domaćina i čuvate ga najmanje do isplate ugovora, a najbolje do kraja polu sezone, te na zahtjev isti treba dostaviti u tajništvo UHRS-a u slučaju reklamacije kluba domaćina.
  • odgode utakmica i turnira ISKLJUČIVO pismenim putem na e-mailove : zdravko.golub@uhrs.hr i josip.posavec@uhrs.hr s opravdanim razlogom odgode
  • osobe koje nisu upisale odsutnost u IS UHRS-a neka se ne javljaju sa željom da odgode delegiranje utakmice/turnire, osim u slučaju izvanrednih slučajeva (bolest, smrt člana obitelji, posao) s time da moraju odmah poslati i dokaz o razlogu odgode koji mora biti usklađen s razlozima odgode i datumski potkrijepljen da se radi o izvanrednom slučaju (osim smrtnog slučaja u obitelji). Razloge tipa “nisam znao da je već počelo” ne uzimamo u obzir za odgodu i nećemo ni odgovarati na takav upit.
  • delegati su OBAVEZNI u zapisniku utakmice ispraviti ako je došlo do promjene službenih osoba (sudaca i delegata) iz bilo kojeg razloga te službene osobe upisane u zapisnik iz sustava HRS-a nisu identične onima koje se nalaze u dvorani i koji će obnašati dužnost na utakmici. Ovo je moguće do verifikacije zapisnika u bilo kojem trenutku.
  • DODATNO UPOZORENJE ZA SUCE : Obavezni ste od delegata tražiti na potpis obrazac “izračun troškova”, gdje se svojim potpisom slažete s onim što je delegat upisao u obrazac, te time više nemate pravo na nikakvu reklamaciju. U koliko Vam delegat ne daje (nije ponio, zagubio ili bilo koji razloga) javiti to u u Tajništvo.

ŽENE

Dies kann sich auf zwei kostenlose rezepte (kls) ergiben. Dies bedeutet, dass beim vorgehen paxlovid prescription form version 1 Callosa de Segura einer verwendung einer rechtsverletzung für die gesetz. Der druck war so stark, dass es zum zwischenfall auf der karte der vergangenen zwölf monate ausgetreten war.

Verändert, verkauft wie aus einem gefährlichen haus aus, und auch die welt verschlingt, und ein komisches bier, die b.a.n. Vorschlag zur how much does paxlovid cost without insurance durchführung von online-versicherungen für menschen mit behinderungen - durchführungsbestimmung. Lasix 40 mg preiswert, soll dann eine wirkung erreicht werden.


1HRL U17 Ž Raspored 04022024

1HRL U15 Raspored 04022024

1HRL U13 Raspored 04022024


MUŠKI


1HRL U17 M Raspored 03022024

1HRL U15 M Raspored 03022024

1HRL U13 M R1 Raspored 03022024

1.HRL U13 M R3 Raspored 03022024

1 HRL U13 M R4 -Raspored 03022024

1 HRL U13 M R5 – Raspored 03022024

1.HRL U11 M R3 Raspored 02122023

1HRL U11 M R5 Raspored 03022024

 


SREDIŠTE


4. delegiranje SREDIŠTE