OBAVIJEST ČLANOVIMA

Objavljeno: 18. lipnja 2021.

Od 01. pa sve do 31. srpanja 2021. godine službena web stranica Udruge hrvatskih rukometnih sudaca biti će nedostupna. Sve informacije vezano za seminar Premijer i 1. HRL dostaviti će se putem aplikacije uhrs.client

NOVO DELEGIRANJE

Objavljeno: 14. lipnja 2021.

Objavljeno delegiranje za utakmice polufinala i finala muškog kupa koje se igraju 19./20.6.2021.

OBAVIJEST O DELEGIRANJU SMS-om

Objavljeno: 28. svibnja 2021.

Poštovani članovi,

Do kraja sezone UHRS će testirati nove funkcionalnosti sustava koji bi trebao biti spreman za korištenje početkom sljedeće natjecateljske sezone.

Neki sudački parovi i nadzornici a možda i svi u probnoj testnom razdoblju će na svoje mobilne uređaje dobiti poruku za koju utakmicu su delegirani.

Ako netko želi promijeniti broj mobitela može to uraditi kroz sustav UHRS-a…promjena osobnih podataka, ili e-mailom : osobni.podaci@uhrs.hr

NOVO DELEGIRANJE

Objavljeno: 24. svibnja 2021.

Objavljeno delegiranje utakmica koje se igraju 29.5.2021.

Termini utakmica

Objavljeno: 5. svibnja 2021.

Poštovani članovi,

molimo vas da redovite pratite službenu web stranicu Hrvatskog rukometnog saveza i redovito provjeravate kada se vaša utakmica odigrava.

Dopune epidemiološkog protokola

Objavljeno: 5. svibnja 2021.

Prateći primjenu cjepiva protiv bolesti COVID-19, kao i tumačenja pa i naputke HZJZ odnosno Stožera civilne zaštite, dostavljamo i dajemo na znanje trenutnu nadopunu epidemiološkog protokola, temeljenu na raspoloživim saznanjima nadležnih tijela. Ista je usklađena s mišljenjima i stavovima Ureda za natjecanje odnosno Povjerenika za natjecanja gospodina Ančića, a u nastavku vam dostavljamo samu dopunu epidemioloških protokola.


  1. Članovi (službene osobe) UHRS koji samostalno provode ili su proveli antigensko testiranje na COVID-19 sukladno pravilima (medicinske) struke glede načina testiranja (primjerice, korištenjem antigenskih testova koji su na raspolaganje dobili matični zborovi sudaca), dužni su odgovarajuću ovjerenu potvrdu imati uz sebe tj. ponijeti sa sobom.
    Službenoj osobi se predlaže da, a sukladno mogućnostima, na prikladan način o tome izvijesti klub domaćin tj. organizatora utakmice u kontekstu efikasnije i jednostavnije eventualne pripreme za utakmicu (također obavijestiti domaćina da za tu osobu(e) nije potrebno anti-gensko testiranje);
  2. Ukoliko je osoba cijepljena jednim cjepivom i unazad 6 mjeseci je preboljela COVID-19, ne mora pristupiti antigenskom testu i ima pravo obnašati dužnost.
    Osoba mora dokazati da je izvršeno cijepljenje i da je preboljela COVID unatrag 6 mjeseci;
  3. Ukoliko je službena osoba cijepljena s drugom dozom cjepiva, ista ne mora pristupiti antigenskom testu, ali mora sa sobom imati potvrdu o provedenom cijepljenju te u tom slučaju ima pravo obnašati dužnost;
  4. U svim ostalim slučajevima kada je ishod anti-genskog testa pozitivan na COVID-19, osoba ne može obnašati službenu dužnost.

Gubica/Milošević, Posavec na OI

Objavljeno: 22. travnja 2021.

Naš sudački par Matija Gubica i Boris Milošević zajedno s delegatom gospodinom Josipom Posavcem nominirani su od strane Svjetskog rukometnog saveza (IHF) za Olimpijske igre u Tokiju.