UPUTA DELEGATIMA – UPIS IZVJEŠĆA O SUĐENJU

S obzirom na puno poziva sa problemima kod upisa izvješće o suđenju dajemo kratki naputak :

  • Izvješće je potrebno upisati u roku od 15 minuta jer u protivnom chrome, internet explorer ili neki drugi prekidaju logiranje i izvješće nije moguće je završiti
  • ako imate puno teksta za pisanje prijedlog je da tekst napišete u wordu, te ga poslije samo prekopirate u izvješće o suđenju
  • nakon što kontrolu upišete kliknite na ikonu printera) i pregledajte da li ste dobro napisali izvješće. Ako je sve Ok prelazite na slijedeći korak, a ako nije nešto u redu obrišete je sa ikonom sivog koša .
  • Izvješće je potrebno zaključati ako je sve kod pregleda bilo OK, i to tako da kliknete na ikonu koja se nalazi neposredno ispred ikone plavog printera. Kad jednom zaključate izvješće ne možete više ništa sa njim raditi a u slučaju potrebe za poništavanjem (brisanjem) iste morate se javiti tajniku UHRS-a putem e-maila : zdravko.golub@uhrs.hr.
  • Mišljenje o sudačkom paru potrebno je upisivati samo ako imate Strukovnom povjerenstvu i predsjedniku napisati nešto jako dobro ili jako loše o sudačkom paru.

Nadamo se da će Vam ovo olakšati upis Izvješća o suđenju.

U slučaju potrebe stojimo na raspolaganju