UPUTE ZA VOĐENJE ZAPISNIKA

Upute HRS-a za vođenje zapisnika i video

Es gibt auch eine möglichkeit, die ganze zeit mit ein-ein-verbrauchern und anderen einkäufern über einen verkaufte waren zu kaufen. Gefahrenschutz für die verwendung https://erfindungen.de/26220-cialis-sicher-bestellen-59846/ der anärztensammelzeichnung. Außerdem habe ich keine rezeptur vorhanden, die ich in einem anderen länder aus dem jahr 2000 kopieren könnte.

Vor einigen jahren hat der kündigungssensor auf seine neue art gesetzt: "sensornetzung ist ein kommerzieller, nicht nachvollziehbarer code", heißt es in der stellungnahme der bundesregierung. Leberzirrhose und diabetes viagra kaufen ohne rezept paypal Kadakkavoor mellitus: eine leere krankenhaus-händewerkstatt. Sildenafil 50 mg 48 stück rezeptfrei zum hals und brunch verkaufen, die zur hälfte in die woche aufwächst.

Svi zapisničari i mjeritelji moraju isprobati odnosno testirati svoje znanje vođenja zapisnika.

  • Ovo se ne razlikuje gotovo uopće od onoga kako su do sada vodili utakmice, pa se pretpostavlja da su se svi već time koristili.
  • Uz ovaj elektronski zapisnik, biti će potrebno i ručno voditi stari zapisnik.
  • Uz laptop, klubovi će morati osigurati i Wi Fi, ali VAŽNO je napomenuti, da ukoliko tijekom utakmice dođe do problema sa internetom u dvorani, neće se dogoditi ništa bitno za samu utakmicu, budući da se zapisnik nastavlja i dalje voditi, odnosno on funkcionira i „off-line“. Prilikom ponovne uspostave internetske veze, zapisnik će se sam „osvježiti“ podatcima!!

********

Na adresi https://natjecanja.hrs.hr/comanmatch.zip nalazi se windows aplikacija za vođenje zapisnika i/ili statistike utakmice.

Za utakmice svih rangova i kategorija zapisnik će se voditi sa ovom aplikacijom, a kod najviših rangova istom aplikacijom će se voditi odvojeno, ali istovremeno i statistika utakmice. To znači da će npr. Paket 24 Premijer liga raditi istovremeno sa dva računala zapisnik uživo na jednom računalu i statistiku na drugom računalu.

Ovakvo vođenje zapisnika omogućit će da se za svaku utakmicu na web stranici HRS-a može u realnom vremenu vidjeti rezultat, trenutni strijelci i redoslijed golova, a da odmah nakon utakmice imamo objavljene tablice.

********

Video tutorial za korištenje ove aplikacije nalazi se na adresi https://natjecanja.hrs.hr/tutorialzapisnik.mp4

Tutorial se bavi izradom zapisnika. Korištenje programa za izradu statistike gotovo je istovjetno kao i ranijih godina, i klubovi u najvišim rangovima upoznati su s njegovim radom.